Produse naturiste de vanzare pentru sanatatea ta

Cum se face o scrisoare de intentie

Pentru a formula o scrisoare de intentie care sa atinga rezultatul scontat, este nevoie de multa atentie si multa munca. In primul paragraf veti face referiri la locul de munca vizat si sursa de la care ati obtinut informatia legata de postul respectiv – aceasta poate fi: o cunostinta, ziar, internet, sau chiar o intrevedere perosnala cu angajatorul.

Daca nu exista informatii exacte despre un anumit post, se poate exprima optiunea pentru un anumit domeniu de activitate. Urmatorul paragraf va contine o scurta descriere a experientei profesionale si a nivelului de competenta atins. Puteti face referiri si la calitati personale, abilitati si deprinderi care pot fi utilizate in munca si servesc intereselor firmei.
 Este importanta consecventa in formulare, si reflectarea istoriei dezvoltarii profesionale a candidatului, astfel incat sa reiasa faptul ca, postul vizat reprezinta urmatoarea etapa, urmatorul stadiu al parcursului profesional, stadiu care isi are baza in experientele anterioare.
 Urmeaza apoi motivatia in sine de ce candidam pentru postul respectiv, in ce masura ne consideram capabili sa indeplinim sarcinile cerute de post, si – foarte important – cat de mult ne dorim sa obtinem acel post. Putem preciza de asemenea ce anume ne-a trezit interesul si ce am apreciat in anuntul de angajare.
In ultimul paragraf, cel de incheiere, vom comunica politicos si diplomatic increderea noastra ca vom fi contactati – acest lucru se va formula in termenii solicitarii unei intlniri personale. Urmeaza formula de salut, semnatura si specificarea datelor de contact. (Legat de semnatura, este foarte important ca ea sa fie de mana.)

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 Interviu . All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top